Namibian Hardwood Pty Ltd

Ik bevestig dat ik de Fordaq's privacybeleid heb gelezen en begrepen.

By registering you agree to our Algemene voorwaarden


De Trust rate geeft een indicatie van de mate van vertrouwen dat u in dit bedrijf kan hebben.De rating is gebaseerd op basis van informatie die wij beschikbaar hebben over dit bedrijf. We zijn geleidelijk aan het uitbreiden dus wees niet verbaasd als veel bedrijven nog niet een rating hebben.

De soort informatie die we gebruiken om de rating samen te stellen:

 • Wat voor soort contacten hebben we gehad met het bedrijf?
  Aantal contacten, bezoeken van onze medewerkers, bijeenkomsten op beurzen.
 • Geschiedenis van de activiteiten van het bedrijf op de website van Fordaq Online.
 • Heeft het bedrijf certificaten die door Fordaq Online onafhankelijk zijn gecontroleerd?
 • geverifieerd dat het bedrijf lid is van een erkende brancheorganisatie (federatie, etc)?
 • IS het bedrijf aanbevolen door andere leden?
 • Werknemers
  51-100
 • BTW
  4350267862
 • Datum van creatie
  2005/01/01
 • Lid sinds
  25/01/2009

Introductie van NAMIBIAN HARDWOOD PTY LTD - de onovertroffen leider en leverancier van premium Namibisch hardhout brandhout voor de wereldmarkt. Met een onwankelbare toewijding aan uitmuntendheid en een onberispelijk trackrecord hebben we onszelf stevig gevestigd als de go-to bron voor veeleisende klanten wereldwijd. Wij exporteren ons zelfgeoogst brandhout vanuit Namibië of vanuit ons hoofdkantoor in Kaapstad, Zuid-Afrika. Wij zijn marktleiders en richten ons uitsluitend op grote retailers en klanten met grote volumes. Dit brandhout is van uitzonderlijke topkwaliteit, met een heerlijke geur, geweldige warmteprestaties, zeer hete vlammen en langdurige kolen voor het bereiden van voedsel. Ideaal voor buitengebruik, koken, barbecues, pizzaovens. Het hout geeft een heerlijke geur af aan het vlees/voedsel tijdens het koken. Ons assortiment brandhout presteert beter dan traditioneel Europees hout. Het is ook economisch voordeliger omdat je minder verbruikt, maar toch de energie en prestaties van het hout behoudt. Onovertroffen Uitmuntendheid: • Erkend als een grote speler in de branche, zijn we trots op onze uitgebreide productiemogelijkheden en betrouwbare supply chain. • Onze toewijding om superieure brandhoutproducten te leveren die consequent de verwachtingen overtreffen, heeft ons een loyale en omvangrijke wereldwijde klantenkring opgeleverd. Betrouwbaarheid: • In de kern van onze bedrijfsvoering ligt de garantie van een gestage en ononderbroken stroom van premium Namibisch hardhout brandhout. • Ongeacht de schaal of locatie voldoen we aan de eisen van klanten wereldwijd, waarbij we zorgen voor efficiëntie en betrouwbaarheid. • Onze robuuste infrastructuur en strategische partnerschappen garanderen tijdige leveringen en onwankelbare productkwaliteit. Eerlijkheid en Integriteit: • Vertrouwen en transparantie zijn de leidende principes van NAMIBIAN HARDWOOD PTY LTD. • We cultiveren langetermijnpartnerschappen gebaseerd op eerlijkheid en integriteit, waardoor we onze klanten gemoedsrust bieden. • Ons brandhout wordt zorgvuldig geselecteerd en verwerkt, en voldoet aan de strengste normen voor onberispelijke kwaliteit. Expertise en Ervaring: • Ons toonaangevende team beschikt over ongeëvenaarde kennis en vaardigheden op het gebied van de export van brandhout. • Dankzij onze uitgebreide ervaring begrijpen we de unieke behoeften van onze klanten en bieden we op maat gemaakte oplossingen die aan hun wensen voldoen. In het kort belichaamt NAMIBIAN HARDWOOD PTY LTD uitmuntendheid op de wereldwijde markt voor brandhoutexport. Onze robuuste omvang, ongeëvenaarde expertise, onwankelbare betrouwbaarheid en onvoorwaardelijke eerlijkheid onderscheiden ons van de concurrentie. Kies ons als uw leverancier van brandhout en ervaar de premium kwaliteit van Namibisch hardhout brandhout, geleverd met een toewijding aan klanttevredenheid. NAMIBIAN HARDWOOD PTY LTD: Uw vertrouwde bron voor premium Namibisch hardhout brandhout, sinds 2005 excellence wereldwijd leverend.

Sectorspecifieke informatie

Andere activiteiten

  Boseigenaars, Coöperaties Bosbeheerders, Bosoogster, Houthakkers, Bosbouw manager - Bosbouw expert, Transport stammen, Houthandelaar, Loofhoutzagerijen, Naaldhoutzagerijen, Tropisch hardhout zagerijen, Houtschaaf -krullen -zaagsel producenten, Energieproducten van hout of biobrandstof, Houtskool producent, Exporteur stammen, Exporteur Hout, Doe-het-zelf keten, kleinhandelaars, Supermarkt & Hypermarkt, Keuken kleinhandel, Brandhout, pellets, zaagsel, schaafsel kleinhandel, Bosbouw uitrusting & kleding kleinhandel, Constructie en bouwprodukten groothandel, Timmerhout groothandel, Bosoogster, Houthakkers, Zaagdiensten, zagen op maat, Kwaliteitscontrole, Certificatie (ISO, FSC, PEFC), Transport, Verzending, vervoer, vracht, etc., Financiële informatie, verzekeringen, Verkoopbureau, Logistiek, etc., Marketing, marktanalyses, Onderzoeken, Uitbesteding fabricage, Onderzoeks- en ontwikkelingslaboratoria, Importeur, groothandel in hardware, onderdelen & accessoires, Bosbouw software, Zagerij software, Bouw software, Ijzerwaren en accessoires , Organisator handelsbeurzen - congressen

 • Soort

Selecteer een product om de geassocieerde soorten te zien