Suzano verwerft aandeel in Lenzing

juni 19, 2024
Bron:
Lenzing/Fordaq
Gelezen:
6
  • text size

De belangrijkste aandeelhouder van Lenzing, de B&C Group, en de Braziliaanse pulp producent Suzano S/A hebben onlangs een langdurige samenwerkingsovereenkomst getekend met betrekking tot het meerderheidsaandeel in Lenzing. Onder deze overeenkomst zal Suzano een belang van 15% verwerven in Lenzing AG van de B&C Group. Het management van Lenzing verwelkomt de voorgestelde transactie en kijkt uit naar de samenwerking met een andere belangrijke aandeelhouder, zo lieten zij weten.

Stephan Sielaff, CEO van de Lenzing Group, zegt: "Lenzing en Suzano zijn twee bedrijven die elkaar de afgelopen jaren hebben leren kennen en waarderen als belangrijke spelers op de internationale pulpmarkt. Op basis van hun kerncompetenties in pulp productie en operationele uitmuntendheid, kan Suzano een waardevolle bijdrage leveren aan de succesvolle uitvoering van onze strategie. Voor ons is de samenstelling van de nu twee sterke kernaandeelhouders, B&C Group en Suzano S/A, zeker een winst."

'Dit nieuws is automatisch vertaald vanuit het Engels. Om het originele artikel te zien, klik alstublieft hier klik hier.'.