Neural Grader gelanceerd bij Fehrensen om beoordelingen te automatiseren met AI

Bron:
Fordaq
Gelezen:
33
  • text size

Alternativtext

 

De zaagmolen Fehrensen, een gerenommeerde naam in de industrie sinds 1920, is nu bezig de wereld van hardhout sortering te revolutioneren. Het bedrijf, gevestigd in het hart van Duitsland, Hannoversch Münden, is begonnen met het testen van de Neural Grader in productie, een op AI gebaseerd systeem voor het sorteren van hout, om het sorteerproces te automatiseren, het rendement te verbeteren en betere gegevens te leveren aan zijn kopers.

De Neural Grader is het nieuwste geesteskind van de oprichters van Fordaq.com en TallyExpress. Het maakt gebruik van de kracht van de nieuwste AI-systemen en geavanceerde algoritmen om consistent ongeëvenaarde kwaliteitsresultaten te leveren. Het team heeft samengewerkt met Fehrensen om de verschillende soorten gebreken in beukenhout en de sorteerregels die door het bedrijf worden gebruikt, correct te identificeren. De Neural Grader doet ook verminderingen op dimensionale metingen op basis van de regels van de klant. Zoals uitgelegd door Dominik Wieners: "We werken samen met de programmeurs, voeden het systeem met onze specifieke gegevens. Het team van de Neural Grader verfijnt de instellingen om te voldoen aan onze strenge kwaliteitsnormen." De hardhoutzagerij ziet veel potentieel om het sorteerproces te vereenvoudigen en te versnellen en zo de werklast voor het personeel te verminderen.

Het doel van het project is ook om de interactie met potentiële kopers te vergemakkelijken. Zoals Dominik zegt: "We verhandelen ons hout wereldwijd en zien de Neural Grader ook als een geweldige kans voor moderne offertes. Waar het vroeger gebruikelijk was om vanuit de hele wereld te reizen om het hout te inspecteren voordat het contract werd afgesloten, is dit nogal vervelend voor de huidige generatie kopers. Zij geven de voorkeur aan betekenisvolle foto's om enkele reizen te vermijden. Met de Neural Grader kunnen we een niveau van detail bieden dat een on-site beoordeling echt kan vervangen."

Vind meer details over de Neural Grader op de website van Neural Grader hier. Bezoek het team van Neural Grader op de Carrefour du Bois op stand XXL H30.

 

Alternativtext

Alternativtext

'Dit nieuws is automatisch vertaald vanuit het Engels. Om het originele artikel te zien, klik hier.'.
Aantekening plaatsen