Fordaq en Global Traceability kondigen de lancering aan van het EUDR Platform

Bron:
Fordaq
Gelezen:
96
  • text size

Fordaq, de toonaangevende online markt voor houtprofessionals gevestigd in Brussel, België, en Global Traceability Solutions lanceren vandaag Radix Tree, een intuïtief digitaal platform dat spelers in de houtproductenindustrie in staat stelt te voldoen aan de EUDR.

"Global Traceability heeft veel ervaring in het bedienen van de EUTR-behoeften van importeurs van houtproducten. Het nieuwe Radix Tree Platform biedt alle functies die nodig zijn om supply chains te documenteren, risico's te beperken en de traceerbaarheidsinformatie te verstrekken die nodig is voor EUDR. We hebben een groot deel van de oplossingen op de markt beoordeeld en zijn overtuigd van onze keuze om samen te werken met Global Traceability. We hopen dat we samen in staat zullen zijn om aan de behoeften van onze klanten te voldoen om te voldoen aan EUDR", aldus Benoit Nieuwenhuys, CEO van Fordaq SA.

De heer Ulrich Heindl, Managing Director van Global Traceability Solutions, merkte op: "Fordaq heeft een grote aanwezigheid in de houthandel wereldwijd en vooral in Europa. We kijken ernaar uit om samen te werken om Radix Tree te distribueren naar importeurs van houtproducten in Europa en hun leveranciers wereldwijd."

Over Fordaq

Fordaq SA is eigenaar van de toonaangevende online marktplaats voor de bos- en houttransformatie-industrie wereldwijd, www.fordaq.com. Meer dan 210.000 bedrijven wereldwijd maken gebruik van de diensten van Fordaq om houtproducten te verhandelen en toegang te krijgen tot nieuws over de industrie. Fordaq is ook een snelgroeiende leverancier van technologische oplossingen voor de bos- en houttransformatie-industrie.

Voor meer informatie, bezoek: www.fordaq.com of vind Fordaq persoonlijk op FIMMA Maderalia (niveau 3, paviljoen. 4, stand B59), Xylexpo (hal 1, stand D25) of Carrefour du Bois (stand XXL-H30).

Over Global Traceability Solutions

Global Traceability Solutions ondersteunt bedrijven al meer dan 10 jaar bij de naleving van nationale en internationale wetgeving met betrekking tot de supply chain, te beginnen met de EU Timber Regulation in 2013. Het heeft voortgebouwd op zijn uitgebreide kennis van de regelgevingsomgeving en wereldwijde traceerbaarheid om zijn klanten te voorzien van het platform van de volgende generatie, rijk aan functies en automatisering, om de naleving van de EU Ontbossingsverordening veel gemakkelijker, veiliger en kosteneffectiever te maken.

Voor meer informatie, bezoek: www.global-traceability.com

'Dit nieuws is automatisch vertaald uit het Engels. Om het originele artikel te bekijken, klik hier klik hier.'.
Aantekening plaatsen