Fordaq -Wie zijn we?

WIE ZIJN WE?

Kerncijfers

  • Meer dan 290.000 leden wereldwijd
  • Aanwezig in 191 landen
  • Meer dan 3.500.000 m3 hout (aanbod en vraag)
  • Automatische vertaling in 14 talen
  • Meer dan 1.500.000 bezoekers per maand

Fordaq beheert een online markt voor professionelen in de houtindustrie.

Meer dan 290.000 professionals (producenten van blokken, zagerijen, fineerproducenten, producenten van panelen, importeurs en grote industriële gebruikers) hebben er al voor gekozen om lid te worden van Fordaq. Veel van de grootste houtbedrijven in Europa zijn lid van Fordaq. Fordaq heeft diverse kantoren over de wereld. Wij bezoeken zoveel mogelijk leden om te garanderen dat u echt zaken kan doen met ernstige houtbedrijven.

Bekijk de video - Hoe werkt Fordaq.com

Deze bedrijven hebben via onze website toegang tot volgende diensten:

  • Fordaq Markt: Online markt die onze leden gebruiken om aanbiedingen en aanvragen met mekaar uit te wisselen. Op deze Markt ontstaan nieuwe contacten met klanten en leveranciers, worden de marktevoluties opgevolgd (prijzen en voorraden), en worden prijzen vergeleken.
  • Fordaq Adressenlijst een online adressenbestand
  • Fordaq Postbode dagelijkse e-mail met een samenvatting van aanvragen en aanbiedingen van de voorbije dag, die relevant kunnen zijn voor uw zaak
  • Fordaq Marktinformatie: dagelijks nieuws uit onze sector, een kalender van veilingen in heel Europa, resultaten van veilingen, info over handelsbeurzen en evenementen
  • Fordaq klantendienst een team van veeltalige houtspecialisten, die opvolgen wat er gebeurt op onze Markt en die u helpen om maximaal voordeel te halen uit uw gebruik van Fordaq. Als u achtergrondinformatie over een ander lid wil, of tips zoekt hoe u best zaken kan doen op Fordaq, of gelijk welke andere vraag hebt, staat ons team voor u klaar.

Alle contacten tussen leden gebeuren rechtstreeks, zonder ons als tussenpersoon. Fordaq leeft enkel van de licentie-fees die de leden betalen. Dit garandeert dat u zaken kan doen zoals u dat zelf wil, zonder enige tussenstap. Zo wint u tijd en geld!

In luttele seconden kan u op uw computer nagaan hoe de markt evolueert (prijzen en voorraden). U kan wereldwijd nieuwe contacten leggen, aanvragen van kopers bekijken, aanbiedingen van verkopers evalueren, ervoor zorgen dat uw bedrijf een grotere bekendheid krijgt.

Ook u kan lid worden van deze groeiende community van hout-professionals. U kan erbij zijn waar het allemaal gebeurt... op Fordaq.